Türkiye’nin en ünlü semtlerinden biri olan Beşiktaş’ın Bebek Semti bir çok önemli ve başarılı mekana ev sahibi yapıyor. Bebek Kafe Mekanları bu ünlü semtin sakinlerine en iyisini ve en kalitelisini sunmaya gayret ediyor. Fakat içlerinden bazıları bir adım öne çıkıyor. Bunlardan biri de Lucca Style.

Bebek Kafe Mekanları arasında gerek kalitesi, gerek atmosferi, gerek tarzıyla ön plana çıkan Lucca Style gerek çevresinin, gerek İstanbul’un en ünlü mekanları arasında yer alıyor. İç mekan tasarımı ve birbirinden renkli ve farklı menüleriyle adından sıkça söz ettiren Lucca markası her geçen yıl yeni ve yaratıcı fikirleriyle enerjisini her zaman diri ve canlı tutuyor.

Lucca Cafe Neden En İyisi?

Lucca bir kafeden öte bir keyif merkezi. İstanbul’un en güzel koyunda yer alan ve doğasını ve huzurunu hala canlı tutan Bebek’in en huzurlu mekanı olmayı başaran Lucca Cafe, birbirinden leziz ve gurmeler tarafından kabul görmüş menüleriyle günün her saati en güzel yemeği ve içeceği bulan bir mekan olma özelliği taşıyor.

Çatal, bıçak ve kahkaha seslerinin eksik olmadığı Lucca, Bebek’in en iyi kafe mekanı olma özelliğini yıllardır kimseye kaptırmıyor. Başka hiç bir mekana benzemeyen, özgünlüğünü ve orijinalliğini asla kaybetmeyen bu mekan bir çok konuda öncü olarak hem şık, hem samimi hem de benzersiz bir atmosfer sunuyor.

Her anlamda Bebek ile bütünleşmiş olan Lucca markası en güzel anlar için sizleri bekliyor.

 

 

 

İlginizi çekebilecek diğer yazılar:

Loading...